Maakt U het inbrekers te makkelijk?

Veel mensen doen dat wel. Hierdoor wordt het voor inbrekers aantrekkelijk om bij u langs te gaan. Met de vele inbraken die jaarlijks plaatsvinden, is inbraakpreventie essentieel. Goed dat u bezig bent met het zoeken naar manieren om uw huis of bedrijfspand beter te beveiligen.

Omdat wij begrijpen dat niet iedereen zich volledig wil verdiepen in de beveiliging van zijn/haar huis of bedrijfpand, bieden we u graag vrijblijvend advies aan. Wij komen graag bij u langs om een APK Veiligheidsinspectie uit te voeren of om advies te geven over uw beveiligingsplannen. Vervolgens sturen we een vrijblijvende offerte en is het aan u om te kiezen. Wilt u zich eerst nog even verdiepen? Lees dan onze tips tegen inbraak.

Feiten en Cijfers

Jaarlijks vinden er in Nederland 90.000 inbraken plaats, dat zijn er 250 per dag. Hierbij worden veel waardevolle spullen gestolen zoals elektronica, sieraden en contanten, en blijft veel schade achter. Deze inbraken zijn mede het gevolg van het feit dat 9 op de 10 huizen niet inbraakveilig zijn. Dit terwijl het merendeel van de mensen ten onrechte denkt dat hun huis voldoende beveiligd is.

Onze Service

Als experts in beveiligingstechniek hebben wij ervoor gekozen APK Veiligheidsinspecties uit te voeren. Wij komen dan langs bij uw woonhuis of bedrijfspand. Ter plaatse geeft onze preventie-adviseur aan hoe het met de veiligheid gesteld is, waar de verbeterpunten zijn en wat de kosten zouden zijn wanneer deze aanpassingen door Lock Expert Beveiligingen worden uitgevoerd. Daarna bent u uiteraard vrij om te kiezen wat u met het advies doet. De kosten voor een APK Veiligheidsinspectie bedragen €80 inclusief BTW. Indien er verbeterpunten naar voren komen en u laat deze door ons aanpassen, wordt dit bedrag daarop in mindering gebracht.

Waarom rekenen wij kosten?

Helaas werd er regelmatig misbruik gemaakt van de gratis APK Veiligheidsinspectie. Bijvoorbeeld door mensen die ons langskwamen laten met als doel een offerte te laten opmaken en door te sturen naar de verzekering om het geld te verkrijgen. Ook zijn er mensen die ons laten langskomen voor een offerte, om vervolgens de materialen zelf aan te schaffen en de werkzaamheden zelf uit te voeren.

U zult begrijpen dat dit ons onnodig veel geld kost, zoals reistijd, brandstof, afschrijving van de bedrijfswagen, en de tijd die wij bij de klant doorbrengen. Daarnaast werken onze collega's op kantoor de offerte zorgvuldig uit. Deze gemaakte kosten worden zoals bij elk ander bedrijf verwerkt in arbeid- en materiaalkosten.

Wij willen niet dat onze serieuze klanten de dupe worden van deze praktijken. Daarom vragen wij €80 voor klanten die een offerte willen voor de verzekering of om het zelf uit te voeren. Voor klanten die een offerte aanvragen en het door ons laten uitvoeren, is deze geheel gratis en brengen wij de betaalde €80 in mindering bij opdracht.

Wat de dief neemt is nooit zo erg als wat hij velen brengt: de levenslange vrees om bestolen te worden.
 
 


Weergave:


Bezig met laden...