Over ons

            


LOCK EXPERT BEVEILIGINGEN IS ER VOOR JOU!

Als slotenmakers en beveiligingsmonteurs zijn wij breed actief in de markt. Of je nu jezelf buiten sluit, beveiligingsadvies nodig hebt, of beveiliging wilt laten installeren; Lock Expert Beveiligingen beschikt over vakkennis om het kundig voor jou uit te voeren.
Om onze kwaliteit te garanderen hebben wij diverse erkenningen zoals het Slotenmakers Keurmerk Nederland. Ook zijn al onze monteurs VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) gecertificeerd. Wat de erkenningen inhouden en waarom wij die hebben gekregen lees je hieronder. Voor ons is het belangrijk hierin transparant te zijn zodat jij zeker bent van een betrouwbare en kwalitatieve service op het gebied van beveiliging.
Wist je al dat we ook nauw samenwerken met de politie?

EEN BETROUWBAAR BEDRIJF MET DE JUISTE ERKENNINGEN

Wij vinden het belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij onze diensten.
Om die reden zijn wij een erkend SKN bedrijf
 (Slotenmakers Keurmerk Nederland). Daarbij zijn al onze monteurs VCA gecertificeerd. Wat dit allemaal precies betekent lees je op deze pagina.
  • Slotenmakers Keurmerk Nederland
  • Branchewinnaar Beste Sloten- en Beveiligingsbedrijf 2015
  • OK-punt

Slotenmakers Keurmerk Nederland

Slotenmakers die erkend worden door Slotenmakers Keurmerk Nederland zijn betrouwbaar en op de hoogte van de nieuwste technieken om sloten met zo min mogelijk schade te openen. Ook moet een SKN erkend bedrijf branche gerelateerde prijzen hanteren. Jaarlijks wordt een slotenmaker met dit keurmerk gecontroleerd of hij/zij het werk volwaardig uitvoert zodat de consument beschermt wordt tegen onkunde en een branche gerelateerde prijzen hanteren. Mede om die reden hebben wij gekozen voor dit keurmerk en niet voor bijvoorbeeld het PKVW (wél kunnen we dit keurmerk voor jouw woning regelen). Bij het PKVW worden de vaardigheden en eerlijkheid van de slotenmaker alsmede branche gerelateerde prijzen namelijk niet getoetst> Lees meer

OK-punt

OK-punten zijn publiekelijk toegankelijke punten waar je terecht kunt als je getuige of slachtoffer bent van geweld op straat. Hier vind de eerste hulp en opvang plaats en vanuit daar kun je worden verwezen naar politie of andere hulpinstanties. Voor het verkrijgen van deze erkenning hebben al onze personeelsleden een training gevolgd en die afgesloten met een OK-diploma. > Lees meer