SLEUTEL SERVICE 

Lock Expert Beveiligingen heeft ook een fysieke winkel

Op onze locatie aan Griendstraat 27 in Krimpen aan den IJssel vindt u een uitgebreid assortiment aan sleutels en autosleutels, hang- en sluitwerk, kluizen, camera beveiliging, alarmsystemen enz. De medewerkers in onze winkel zijn specialisten die weten waar ze over praten. Voor vragen en of advies bent u van harte welkom. 
Goed advies is tenslotte het halve werk. Graag nemen wij alle tijd voor u, 

De winkel is geopend van Dinsdag t/m Vrijdag tussen 12:00 uur t/m 17:00 uur. Zaterdag en Zondag gesloten,
soms door drukte zijn de medewerkers op locatie van de klant. Wij verzoeken u vriendelijk van te voren even te bellen. Dan loopt u niet het risico dat er niemand aanwezig is of de medewerkers druk bezig zijn. 0180-760004

Onze buitendienst heeft een 24/7 service. 010-2345343Weergave:


Bezig met laden...

Staat u sleutel hierboven niet bij?
U kunt bij ons aan de hand van een sleutel nummer (code) of sleutel kaart (sleutelcertificaat) sleutels bij ons na bestellen. Het nummer van de sleutel vindt u op de sleutelkop aan één zijde van de originele sleutel. Met het sleutel nummer en het sleutelmerk/ type cilinder kunt u de sleutel via het onderstaande bestelformulier bij ons bestellen. U mag voor het gemak ook altijd een duidelijke foto van de originele sleutel bijvoegen. U hoeft het sleutelmerk/ type cilinder dan niet in te vullen. Wanneer het een certificaat sleutel betreft dient u altijd een kopie van het sleutel certificaat toe te voegen. 
Bestelformulier-sleutels


Onze sleutelservice is gevestigd aan de Griendstraat 27 in Krimpen aan den IJssel.

Voor diverse soorten sleutels kunt u bij ons terecht.

  • Bijmaken kluissleutels 
  • Bijmaken autosleutels met of zonder transponder
  • Reparatie autosleutel of vervanging sleutelhuis
  • Bijmaken fietssleutels
  • Bijmaken motor- scooter sleutels
  • Bijmaken caravan- campersleutels
  • Bijmaken huissleutels
  • Bijmaken gecertificeerde sleutels (certificaat sleutels)
  • Bijmaken klavier sleutels

Ook voor het openen van al uw sloten met één sleutel kunt u bij ons terecht.

Geen zware sleutelbos meer in uw jas, tas of broekzak, het zoeken naar de juiste sleutel is voorbij.

Wij maken voor uw woning of bedrijf alle cilinders in verschillende lengtematen op één sleutel. U opent voortaan met gemak al uw cilindersloten met één sleutel. 

Extra sleutels voor uw medebewoners maken wij bij zoveel u wilt.

Voor sluitplannen kunt u bij ons ook terecht, wij bespreken uw wensen en stellen een sluitplan voor u op. Wij leveren de cilinders en de sleutels in een begrijpelijk plan zodat u eventueel zelf de cilinders monteren kan. Wilt u liever zelf niet monteren? Geen probleem ook dit kunnen wij voor u doen. 

Neem vrijblijvend contact met ons op ☎ 0180 760004 en vraag naar de mogelijkheden.

Verder vindt u een uitgebreid assortiment aan hang- en sluitwerk, camerabeveiliging, alarmsystemen enz. De medewerkers in onze winkel zijn specialisten die weten waar ze over praten. Voor vragen en of advies bent u van harte welkom. Goed advies is tenslotte het halve werk.