Is uw woonhuis of bedrijfspand wel goed beveiligd tegen inbraak?

Jaarlijks vinden er in Nederland 90.000 inbraken plaats, dat zijn er 250 per dag. Hierbij worden veel waardevolle spullen gestolen zoals elektronica, sieraden en contanten en blijft veel schade achter. Deze inbraken zijn mede het gevolg van het feit dat 9 op de 10 huizen niet inbraak veilig zijn. En dat terwijl het merendeel van de mensen ten onrechte denkt dat hun huis voldoende beveiligd is.

Om die reden hebben wij als experts in beveiligingstechniek ervoor gekozen APK beveiliging checks uit te voeren. Wij komen dan langs bij jouw woonhuis of bedrijfspand. Ter plaatse geeft onze preventie-adviseur aan hoe het met de veiligheid gesteld is, waar de verbeter punten zijn en wat de kosten zouden zijn wanneer deze aanpassingen door Lock Expert worden uitgevoerd. Daarna ben je uiteraard zelf vrij om te kiezen wat je met het advies doet. De kosten voor een APK beveiliging check bedragen €95,00 inclusief BTW.
( indien er punten naar voren komen die zouden moeten aangepast en u laat dit door ons aanpassen word dit bedrag daar in mindering op gebracht )

Waarom rekenen wij hier kosten voor?

Helaas bleek er met regelmaat misbruik gemaakt te worden van de gratis APK beveiligingscheck. Bijvoorbeeld lieten mensen ons langskomen met als doel een offerte met te laten opmaken en door te sturen naar de verzekering om het geld te verkrijgen. 

Maar ook mensen die ons laten langskomen voor het opmaken van een offerte met de intentie dat ze dan met de offerte in de hand op internet of bouwmarkt de materialen zelf gaan aanschaffen en het zelf gaan uitvoeren en ons dus alleen gebruiken voor onze kennis.
 

U zult begrijpen dat het ons onnodig veel geld kost de reistijd, brandstof, afschrijving bedrijfswagen enz. En dan de tijd dat wij bij de klant zijn, iets waar wij altijd rustig de tijd voor nemen en dan vervolgens gaan de collega's op kantoor aan de slag om de offerte uit te werken. Deze gemaakte kosten worden zoals bij elk ander bedrijf op een andere manier verwerkt in arbeid en of  materiaalkosten.
 

U als klant bent daar dus de dupe van en dat is nu juist iets wat wij niet willen. Klanten die alleen een offerte willen voor de verzekering & klanten die dit alleen willen ivm het zelf uitvoeren betalen op deze manier €95,00 hiervoor. Voor klanten die een offerte aanvragen en het door ons laten uitvoeren is het natuurlijk geheel gratis en de betaalde €95,00 brengen wij in mindering bij opdracht.

 

Wat zeggen anderen?

Vooraf wist ik niet zo goed wat ik nou eigenlijk moest verwachten van zo'n check, maar gezien er recent was ingebroken leek het mij niet zo raar daar eens even naar te kijken. Lock Expert kwam langs en heeft toen laten zien hoe ze super snel mijn slot konden openen. Met wat advies heb ik daarom een ander slot genomen. Zeer vakkundige mensen. - Martijn

De check duurde ongeveer 30 minuten en bracht een aantal kwetsbare punten naar boven. Vanwege de duidelijke uitleg heeft Lock Expert mij te weten overtuigen de beveiliging door hun te laten uitvoeren. Binnen een week was alles geregeld. Bedankt! - Vincent

Ik dacht eerlijk gezegd altijd dat mijn huis goed beveiligd was, maar op het moment dat er was ingebroken werd ik hier wat minder zeker van. Die lui hebben veel waardevolle dingen meegenomen, erg vervelend. Lock Expert heeft me goed geholpen, hopelijk herhaald dit zich dus niet! - Peter