Lock Expert Beveiligingen is er voor jou!

Als slotenmakers en beveiligingsmonteurs zijn wij breed actief in de markt. Of je nu jezelf buiten sluit, beveiligingsadvies nodig hebt, of beveiliging wilt laten installeren; Lock Expert Beveiligingen beschikt over vakkennis om het kundig voor jou uit te voeren.
Om onze kwaliteit te garanderen hebben wij diverse erkenningen zoals het Slotenmakers Keurmerk Nederland. Ook zijn al onze monteurs VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) gecertificeerd. Wat de erkenningen inhouden en waarom wij die hebben gekregen lees je hier. Voor ons is het belangrijk hierin transparant te zijn zodat jij zeker bent van een betrouwbare en kwalitatieve service op het gebied van beveiliging. Daarbij kunnen wij ook het PKVW of een BORG erkenning regelen.
Wist je al dat we ook nauw samenwerken met de politie?

Het grootste plezier halen wij uit ons werk wanneer jij een veilig gevoel hebt. Daarbij vinden wij het ook belangrijk dat het financieel realistisch is en we ons daar beiden in kunnen vinden. Wellicht dat het de passie is in combinatie met de prijzen dat 100% van onze klanten ons aanbeveelt?

Lees reviews

Onze vakbekwaamheid uitgedrukt in cijfers

0

Sloten geopend

0

Huizen beveiligd

0

Mensen geadviseerd