Wat vinden anderen?

Veel klanten laten bij ons een review achter zodat jij je makkelijker kunt orienteren. Lees op deze pagina de reviews van anderen of schrijf zelf een review. Voor onze feedback werken wij ook samen met de Feedback Company, op die manier ben jij er zeker van dat je met echte reviews te maken hebt. Bekijk reviews op de Feedback Company.

 


Ik ben super tevreden. Belde op mijn vrije dag naar Lock Expert en ze waren in de buurt (binnen 20 min.), hoefde niet speciaal vrij te nemen en ik kon pinnen (erg belangrijk). Wat een service! De monteur heeft heel goed advies gegeven en bij elke stap legde hij uit wat hij deed en waarom dat nodig was. De volgende keer zeker weer! Dank je wel!

Natashia

Wat betreft uw bezoek aan ons als klant kunnen wij alleen maar positief reageren. De expert was er heel snel (ondanks de sneeuw) en heeft vakkundig en op prettige wijze (zeer klantvriendelijk) ons probleem opgelost. Ook is alles netjes weer achtergelaten. Niets dan positiefs over het bezoek. Het visitekaartje zit in mijn portemonnee, mocht ik ooit weer buiten gesloten zijn, dan zal ik zeker weer contact opnemen met uw bedrijf! Kwaliteit!

Geeske Visser

Meer als twee jaar geleden hebben wij nieuwe sloten, rookmelders en nog wat dingen door jullie laten plaatsen. Dit is naar alle tevredenheid door jullie uitgevoerd. De rookmelders gingen na een paar maanden af terwijl er niets aan de hand bleek te zijn. Contact met jullie gehad en per mail de handleiding gekregen zodat ik het een en ander kon herstellen. Jullie hebben er uitdrukkelijk bij gezegd dat ik jullie langs kon laten komen als het me niet zelf zou lukken. Het is me uiteindelijk niet gelukt, omdat ze defect bleken te zijn. Ik heb jullie daar toen niks meer over laten weten. Nu zijn we dik een jaar verder en zat het me toch niet lekker dat die rookmelders het niet deden. Gister gebeld met jullie en vandaag zijn ze DRIE NIEUWE ROOKMELDERS LANGS KOMEN BRENGEN!!!! IN DE GARANTIE!!!!! Terwijl ik helemaal geen garantie meer had.. Echt SUPER van jullie. We waren meer als twee jaar geleden al uiterst tevreden, maar nu kunnen jullie helemaal niet meer stuk!!! Nogmaals bedankt voor de service en ik zal jullie overal aanbevelen!!!

Joyce Heuvelman

De mensen van Lock Expert hebben zowel ons kantoor en woonhuis onder handen genomen. Hun adviezen zijn eerlijk en het is te merken dat de medewerkers een enorme deskundigheid hebben daar waar het om beveiliging gaat. Ze komen met ideeën en inzichten waar je als normaal mens niet eens aan zou denken. Soms denk ik dat hun werk hun hobby is, zo bevlogen komen ze over. Werkzaamheden werden altijd perfect uitgevoerd. Op tijd en volledig. De prijzen vallen alleszins mee als je kijkt wat je er voor krijgt: een goed beveiligd kantoor, een safe woonhuis waar niemand zomaar nog binnen komt. Een veilig en onbezorgd gevoel dus. Lock Expert is wat ons betreft grote klasse en krijgen een score van 100%.

Jaap Pleit

Ik kreeg het penslot niet open, met hulp van de buren lukte dit gelukkig wel. Toch maar gelijk naar Woonstad gebeld en binnen een half uur was de monteur er (Woonstad had Lock Expert ingeschakeld) De monteur heeft me aangeraden om een ander slot te nemen omdat deze te ver was versleten en dat heb ik gedaan en hij zette het er gelijk in, wat ik niet verwachte. De service die jullie leveren is heel erg goed.

A.I.M. de Waal

Vandaag om 09.45 uur kom ik tot mijn schrik tot de ontdekking dat ik mijn pensleutel niet meer omgedraaid krijg. Uiteindelijk breekt hij af. Op internet gezocht naar slotenmaken en daar kwam ik Lock Expert tegen. Klonk goed en meteen gebeld. Na een half uur stond de monteur voor mijn gesloten deur. Wat een geluk! Tijdens het bellen werd mij al verteld hoeveel geld ik kwijt zou zijn. Al met al niets dan lof voor de manier waarop Lock Expert de zaak op heeft gepakt. Keurige en vriendelijke monteur. Dit was mijn eerste ervaring met Lock Expert. Telefoonnummer van LE heb ik maar meteen in mijn telefoon gezet.

R. Plantinga

Lock Expert. Nooit van gehoord, maar via internet gevonden. 's ochtends gebeld en 's middags al een monteur die binnen een uur de kluis had geopend. Een kluis, waarvan de cijfercombinatie niet meer kon worden achterhaald, en welke al voor de nodige 'stress' had gezorgd: 'Hoe krijgen we dat ***????-ding nu open ?' Mocht iemand nog eens een vraag hebben over een ongeopende kluis, zal ik Lock Expert aanbevelen.

Els

Ik was opzoek naar een nieuwslot voor de voordeur. Ik belde om 13.45 en om 15.00 stond een monteur voor de deur hij gaf mij prima uitleg en advies over de te gebruiken oplossing. Nadat ik de keuze gemaakt had vertrok de monteur 1 uur later en mij deur was voorzien van een nieuwslot. Hierbij heb ik een zeer uitgebreid en goed advies gekregen. Ook het werk is perfect gedaan. Een echte aanrader dit bedrijf top gewoon.

Serry Kemner

Zeer tevreden over de snelle en deskundige wijze, waarop het voordeurslot is vervangen.Telefonisch direct te woord gestaan, zonder het bekende al onze medewerkers zijn bezet.Binnen een half uur stond de monteur voor de deur.Hij stelde zich keurig voor en ging aan de slag.Kortom, Lock Expert is een voorbeeldbedrijf.

H. Jacobs

Ik vond de service uitstekend.Ten eerste omdat jullie snel ter plaatse waren.Ze hadden gezegd 45 min.Jullie waren er al veel eerder.En ten tweede was mijn probleem binnen 1 minuut opgelost.Ik ben zeer tevreden en als mij dit nog een keer overkomt, weet ik wie ik moet bellen.

JeroenvZ

Na een uitvoerige en duidelijke voorlichting van de medewerkers van de firma Lockexpert onze gehele woning volgens politiekeurmerk laten beveiligen. Er is zeer vakkundig en snel gewerkt, werkelijk klasse!! Wij hebben nu een echt veilig gevoel in onze woning. Voor mensen met beveiligingsproblemen bel deze vaklui en laat uw woning net als wij voorzien van het modernste hang en sluitwerk. Een aanrader!!

Tevreden klant

Nog dank voor je hulp afgelopen maandag toen ik mij had buiten gesloten. Ik heb de tips van Rocky zeer goed kunnen gebruiken. Het volgende door mij geplaatste slot loopt ook als en zonnetje.Ik zie de investering maar als een cursus. Nogmaals dank voor de snelle en goede service.

Richard Reitsma

In een erg vervelende situatie , was ik gedwongen , om met medewerking van Lock Expert , mij de toegang tot een woning te verschaffen .Alvorens , een 'sleutel-specialist' in te schakelen , was het van groot belang om te weten , dat ik met een erkend bedrijf te maken had , gecertificeerd etc. , omdat een civiele-procedure het gevolg zou zijn , en er van betrouwbaarheid en vakkennis sprake diende te zijn !Lock Expert , heeft mij werkelijk fantasisch bijgestaan , en zonder overbodige schade aan het pand , voor de gewenste toegang tot de woning gezorgd ,en daarbij gebruikmakend van zeer geavanceerde apparatuur , en vervolgens er ook weer voor gezorgd , dat de woning volgens de beste veiligheids-normen , weer kon worden afgesloten .Dank aan Lock Expert !

Hans Bloem